Madlavning på biotopen

 På biotop-dagen skulle vi selvfølgelig også tænke over mad, da vi skulle være der i mange timer. Vi havde hjemmefra forberedt snobrødsdej og dej til pandebrød. Derudover havde vi grøntsager med, som skulle forberedes derude, til suppe.



Første måltid var et "luksus" snobrød. Sonja havde forberedt dejen hjemmefra og medbragt ost og skinke - dette blev rullet rundt om pinden og pakket ind i dejen. 
Pindende til snobrød blev fundet i skoven omkring os. 





Der var dej nok til en lille "dessert". Vi bagte snobrødet over bålet som almindeligt snobrød og da det var færdigt, kom vi et stykke chokolade ind i.











Vi tænkte forholdsvist tidligt på, at grøntsagerne til suppen skulle skrælles og skæres, da den nok skulle stå lidt på bålet, før den var færdig. 
Til suppen havde vi medtaget kartofler, løg, gulerødder og hvidløg - derudover fik den godt med krydderier.





Billede af den færdige suppe og tilberedning af pandebrød over bål, ved siden af.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Bål aktivitet

Praksisafprøvning udviklingsprojekt 1. opgave

Biotop